Szolgáltatások


" A Te Lakberendeződ" csomag

A lakberendezési tanácsadás életszerű alternatívája, a leghasznosabb tervezési szolgáltatásokkal kiegészítve

Felújítást, építkezést vagy stílusváltást fontolgatsz? Legyen saját lakberendeződ, akihez bármikor fordulhatsz tanácsért! Nem vagy biztos benne melyik megoldás lenne a legmegfelelőbb? Egyáltalán jó ötlet, vagy van jobb is? Melyik színt, anyagot, bútort válaszd? És még sok-sok kérdés, melyek az átalakítás/építkezés dinamikája miatt nyilván nem egyszerre merülnek fel. Így nyugodtan vághatsz bele, segítek amikor kell.

Ha elakadsz a lakberendezés útvesztőjében, nagyon jól fog jönni, hogy egyszeri díjazásért korlátlanul a rendelkezésedre állok 1 éven keresztül telefonon vagy e-mailben, kiemelt szolgáltatás választásakor pedig személyesen is 6 alkalommal.

Ha pedig közben úgy érzed résztervekre, egyéb dokumentációra is szükséged van, ennek egy részét az ár tartalmazza, amit nem, arra 25 vagy 50 % kedvezményt kapsz. Így egy igényeidnek megfelelő, hosszútávú és megnyugtató szolgáltatást kapsz, "A Te Lakberendeződ"-től. 

Alap és kiemelt csomag közül választhatsz.

A szolgáltatás magában foglalja:

 Alap csomagban :

 • 1 db első személyes találkozó 2-3órában amikor megbízási szerződést kötünk, előtte megismerkedünk, átbeszéljük a projekt szempontjából előttünk álló évet, megnézzük az alaprajzokat, esetleg a helyszínt.
 • Munkaidőben a rendelkezésedre állok 1 éven keresztül, telefonon vagy e-mailben
 • 3 db hangulattábla (moodboard) összeállítása
 • 3 db helyiség berendezési tervének vagy 1 lakás funkciótervének elkészítése alaprajz alapján
 • 1 db kandalló, cserépkályha vagy téglakályha 3D tervezése
 • További kiegészítő tervezésre 25% kedvezményt biztosítok.
Kiemelt csomagban:

 • 1 db első személyes találkozó 2-3órában, amikor megbízási szerződést kötünk, előtte megismerkedünk, átbeszéljük a projekt szempontjából előttünk álló évet, megnézzük az alaprajzokat, esetleg a helyszínt.
 • Lakberendezési kérdésekben korlátlanul (hétvégén is) a rendelkezésedre állok 1 éven keresztül telefonon vagy e-mailben
 • 6 db max. 3 órás személyes találkozó igényeidnek megfelelő előre egyeztetett időpontban
 • 3 db hangulattábla összeállítása
 • 3 db helyiség színes berendezési terve,ezen helyiségek falnézetei és 3D látványterve (2-2 db/helyiség)
 • 1 lakás vagy ház funkciótervének elkészítése alaprajz alapján
 • 1 db kandalló, cserépkályha vagy téglakályha 3D tervezése
 • 2 db általad választott kiviteli tervlap (Építési-bontási, Gépészeti, Elektromos, Világítási, Padlóburkolat-kiosztási terv, Falburkolat-kiosztási terv, Álmennyezet, Egyedi bútorok terve, Műszaki leírás szakipari bontásban, Konszignáció)
 • További kiegészítő tervezésre 50% kedvezményt biztosítok.

Csomagárak


Lakberendezési tervezés

Otthon-Iroda-Vendéglátó egység részleges vagy teljes tervezése

Tanácsadástól a berendezési terveken, műszaki kiviteli dokumentáción át, a látványtervekig számíthatsz rám. Igény esetén segíthetek az anyagok, bútorok boltban történő kiválasztásában, illetve a kivitelezéshez is ajánlhatok megbízható szakembert.  Első szakmám vendéglátó technikus, így van némi belső rálátásom a praktikus konyhák, hívogató vendégterek kialakításához. 3 gyerekes anyukaként pedig a tanultakon túl a saját bőrömön is tapasztaltam a mindennapokban jól szerepelő élettér kialakításának alapvető gyakorlatát és a varázsfaktor apró trükkjeit. ;)


 Kályhatervezés

Cserépkályha, kandalló, téglakályha, kerti konyha fűtéstechnikailag is profi tervezése


Miért terveztess kályhát? 

A szakértelemmel megtervezett kályha tökéletesen meg fog felelni a helyi adottságoknak és gazdaságosan befűti a kívánt helyiséget. 

A látványterveknek köszönhetően garantáltan otthonod szíve lesz, teljes harmóniában a körülvevő stílussal. 

A részletes tervezésnek köszönhetően igény esetén pontos árajánlatot is tudunk készíteni kályhád építésére és munkadíjára, illetve elkészítésével is megbízhatsz minket. 

Részletek, referenciák főoldalunkon: 

www.kalyhalesz.hu


Tegyük együtt rendbe!

Rendszerezés-újragondolás-átszervezés

Itt nem a terveké, hanem a cselekvésé a főszerep!

Ismered a tudat alatt mocorgó, rendetlenség okozta stresszt? Nincs lelkierőd egyedül nekiállni szanálni, megválni a felesleges kacatoktól? Tudod,hogy otthonodból sokkal többet ki lehet hozni?

A felesleges dolgok átválogatásával meglepően sok hely szabadul fel, fellélegzik a lakás és Te is! 

Igényeid szerint szisztematikusan végigmegyünk a problémás területeken, és a meglévő tárgyakat, bútorokat tesszük hasznossá, lehetőségeidhez alkalmazkodva ezekből  hozzuk ki a legtöbbet. Kicsiből is lehet csodát tenni, átfunkcionálással, megfelelő térszervezéssel. Mindennek meglesz a logikus helye, ami nagyban megkönnyíti mindennapjaid, öröm lesz az otthon töltött idő, könnyebb lesz takarítani, és harmonikusabbá, átláthatóbbá válik minden. 

Szeretettel ajánlom ezt a szolgáltatásomat, ha alapjában véve szereted meglévő bútoraidat, vagy nincs lehetőséged új berendezést vásárolni, de szeretnéd optimalizálni, apróságokkal frissíteni otthonod. Együtt fogunk dolgozni, a rendszerezés közben folyamatosan ötletelünk, ellátlak személyre szabott lakberendezési,rendszerezési tanácsokkal. 

Ha végeztünk, az eredmény garantáltan büszkeséggel és elégedettséggel fog eltölteni. Legyen szó nappaliról, konyháról, gyerekszobáról vagy irodáról, mindent (t)rendbe teszünk!

Csomagárak Home Staging

Készítsük fel ingatlanod az eredményesebb eladásra-bérbeadásra!

Nem csalás, nem ámítás, az első benyomás varázsa. Megfog, láttat, belehelyez.

Egyszerűen minden ingatlanvásárlónak szimpatikusabb egy letisztult, neutrálisan ízléses lakás, ráadásul a tér és a berendezési lehetőségek, funkciók jobban érzékelhetőek.  Segítségemmel ingatlanod ki fog emelkedni a kínálatból, így az eladási esélyek nagyívben nőnek. Gyorsabban, és a tapasztalatok szerint 20% körüli értéknövekedéssel találhat vevőre ingatlanod, a vásárló pedig egy azonnal költözhető, könnyen saját ízlésére továbbformálható otthont kap.

Csomagárak


A részletekért vedd fel a kapcsolatot velünk!